2019 New Style China 0.5mm0.7mm1mm2mm3mm Touch Panel Cover Glas til elektroniske produkter og husholdningsapparater

Kort beskrivelse:


  • FOB pris:US $0,5 - 9.999 / stk
  • Min. ordremængde:100 stk/stykker
  • Forsyningsevne:10000 styk/stykker om måneden
  • Havn:Shenzhen
  • Betalingsbetingelser:L/C,D/A,D/P,T/T

  • Produktdetaljer

    FABRIKSOVERSIGT

    BETALING & FRAGT

    Produkt Tags

    Vi har været klar til at dele vores viden om internetmarkedsføring over hele verden og anbefale dig passende varer til de mest aggressive priser.Så Profi Tools præsenterer dig for den bedste pris på penge, og vi er klar til at udvikle os sammen med 2019 New Style China 0.5mm0.7mm1mm2mm3mm Touch Panel Cover Glas til elektroniske produkter og husholdningsapparater, siden etableringen i begyndelsen af ​​1990'erne, har vi nu arrangeret vores salgsnetværk i USA, Tyskland, Asien og flere mellemøstlige lande.Vi har til hensigt at få en leverandør i topklasse til verdensomspændende OEM og eftermarked!
    Vi har været klar til at dele vores viden om internetmarkedsføring over hele verden og anbefale dig passende varer til de mest aggressive priser.Så Profi Tools præsenterer dig for den bedste pris, og vi er klar til at udvikle os sammen med hinandenKina anti-refleksglas, Ikke blænding glas, Mere end 26 år, Dygtige virksomheder fra hele verden tager os som deres langsigtede og stabile partnere.Vi holder et varigt forretningsforhold med mere end 200 grossister i Japan, Korea, USA, Storbritannien, Tyskland, Canada, Frankrig, Italien, Polen, Sydafrika, Ghana, Nigeria osv.
    1.Størrelsesdetaljer: størrelsen er 200*120 mm, tykkelsen er 3 mm. Dette glas med AG-belægning (Transmittans 93%, Haze 5.9, Glans 80-85) .Kan tilpasses i henhold til din CAD/Coredraw-tegning.
    2. Brug til alle slags elektroniske apparater panel
    3. Vi kan bruge anti-glare glasmateriale.Vores forarbejdning : Skæring -Slibekant - Rengøring - Tempering - Rengøring - Udskrivning farve-Rengøring - Pakning
    Introduktion af anti-refleksglas
    Antirefleksglas, også kaldet ikke-relektivt glas eller anti-relektionsglas, som er glasset specielt behandlet på enkelte eller begge overflader med et forholdsvis lavt relektansforhold.Lysreflektansen sænkes til 1% fra 8% for at skabe visuelt rum med mere gennemsigtighed og bedre nydelse.
    Egenskaber af anti-refleksglas
    Antirefleksglas kan sænke påvirkningen af ​​omgivende lys, forbedre skærmens synlige rækkevidde og lysniveau og reducere reflektansen.På denne måde bliver billederne klarere, mere farverige og bedre mætning.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • VORES FABRIK

    Vores fabrik

    VORES PRODUKTIONSLINE & LAGER

    Fabriksoversigt 1 Fabriksoversigt 2 Fabriksoversigt 3 Fabriksoversigt 4 Fabriksoversigt 5 Fabriksoversigt 6

    Betaling & forsendelse-1

    Laminerende beskyttelsesfilm — Perlebomuldsemballage — Kraftpapirpakning

    3 FORM FOR INDPAKNINGSVALG

    Betaling & forsendelse-2

                                            Eksport af krydsfinerkasse — Eksporter papirkartonpakke

    Send din besked til os:

    Skriv din besked her og send den til os

    Send din besked til os:

    WhatsApp online chat!