5 Almindelig glaskantbehandling

Glaskant er at fjerne de skarpe eller rå kanter af glas efter skæring.Formålet er gjort for sikkerhed, kosmetik, funktionalitet, renlighed, forbedret dimensionstolerance og for at forhindre skår.Et slibebånd/bearbejdning poleret eller manuel slibning bruges til at slibe det skarpe let af.

Der er 5 kantbehandlinger som normalt bruges.

Kantbehandling Overflade look
Syet/swip kant Glans
Fasning/fladpoleret kant Mat/glans
Rund/blyantsslebet kant Mat/glans
Affaset kant Glans
Trinkant Matt

 Så hvad vælger du kantværket, når du designer produktet?

Der er 3 funktioner til at vælge:

  1. Monteringsmåde
  2. Glastykkelse
  3. Størrelsestolerance

Syet/swip kant

Det er en type glaskant for at sikre, at den færdige kant er sikker til håndtering, men ikke brugt til dekorative formål.Derfor er den ideel til applikationer, hvor kanten ikke er blotlagt, såsom glasset installeret i rammen af ​​pejsdøre.

 

Fasning/fladpoleret kant

Denne type kant er en glat affaset top og bund med en udvendig slebet kant.Det ses oftest på rammeløse spejle, display dækglas, belysning dekorativt glas.

 

Rund og blyantsslebet kant

Kantkanten opnås ved brug af en diamantindstøbt slibeskive, som kan skabe en let afrundet kant og giver mulighed for en frostklar, plettet, mat eller blank, poleret glasfinish.''Blyant'' refererer til kantens radius, og det ligner en blyant.Anvendes normalt til møbelglas, som bordglas.

 

Affaset kant

Det er en slags kant til et mere kosmetisk formål med en blank finish, normalt brugt til spejle og dekorativt glas.

 

Trinkant

Denne metode indebærer at skære kanterne af glasset og derefter bruge en poleringsenhed til at polere dem.Det er en speciel kantbehandling til glas med mat finish, som er samlet i en adgangslignende ramme til belysningsglas eller tykkere dekorativt glas.

 kantbehandling

Saida Glass kan tilbyde en række forskellige glaskantbearbejdningsmetoder.For at lære mere om forskellen på edgework, kontakt os NU!


Indlægstid: 27. oktober 2021

Send din besked til os:

WhatsApp online chat!