Hvordan opnår man Dead Front Printing på glas?

Med forbedringen af ​​forbrugernes æstetiske påskønnelse bliver jagten på skønhed højere og højere.Flere og flere mennesker søger at tilføje 'dead front printing'-teknologi på deres elektriske displayenheder.

 

Men hvad er det?

Død front viser, hvordan et ikon eller et visningsområdevindue er ''dødt'' set forfra.De ser ud til at blande sig i baggrunden af ​​overlejringen, indtil de lyser.Ikonerne eller VA kan kun ses, når lysdioden bagved er aktiv.

Død front-effekt, der ofte bruges på skærmens dækglas på smart home automation-enhed, wearables, medicinske og industrielle apparater.

 

I øjeblikket har Saida Glass tre modne måder at opnå en sådan effekt på.

 

1.Brug sort tonet glas med sort bezel silketryk

Sortfarvet glas er en slags farvet gennemsigtigt glas, som er fremstillet ved at tilføje farvepigmenter til råmaterialerne i flydeprocessen.

Transmittansen er omkring 15% til 40% med tilgængelig glastykkelse fra 1,35/1,6/1,8/2,0/3,0/4,0 mm og glasproduktstørrelse inden for 32 tommer.

Men på grund af at tonet glas hovedsageligt bruges til arkitektonisk bygning, kan glasset i sig selv have bobler, ridser, ikke egnet til glasprodukter med høje krav til overfladekvalitet.

2.Brugsort gennemskinnelig blækfor at imødekomme dødfronteffekten på ikoner eller små VA-vinduer med transmittans på 15%-20%.

Det sorte gennemskinnelige trykte område skal følge den sorte rammefarve så tæt som muligt for at undgå farveafvigelse, når baggrundsbelysningen er tændt.

Det gennemskinnelige lag er omkring 7um.Som gennemsigtig blækfunktion er det nemt at have sorte prikker, fremmedlegemer, når LED'en er tændt.Så denne dead front printmetode er kun tilgængelig med et område under 30x30 mm

3.Hærdet glas + sort OCA-binding + sort diffuser + LCM, det er måden at nå dødfronteffekten med en komplet LCM-samling.

Diffusoren kan justeres, så den passer til berøringspanelets farve så tæt som muligt.

 

Alle 3 måder kan tilføje overfladebehandling af Anti-Refleks og Anti-Fingerprint og Anti-Refleks.

tonet glas med sort ramme

Saida Glaser en anerkendt global leverandør af dyb glasbehandling af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og punktlig leveringstid.Med tilpasset glas inden for en lang række områder og specialiseret i berøringspanelglas, switch-glaspanel, AG/AR/AF/ITO/FTO-glas til indendørs og udendørs berøringsskærme.


Indlægstid: 9-november 2021

Send din besked til os:

WhatsApp online chat!