Ose Fa'atekonolosi Fou - Leisa Die Cutting

O se tasi o a matou tioata manino manino faʻapitoa o loʻo i lalo o le gaosiga, lea o loʻo faʻaaogaina se tekinolosi fou - Laser Die Cutting.

Ose auala e fa'agasolo ai le gaosiga maualuga tele mo le tagata fa'atau e na'o le mana'o lamolemole i se la'ititi la'ititi o tioata fa'amalo.

O le gaosiga o le gaosiga o le 20pcs i totonu ole 1 minute mo lenei oloa ma le fa'apalepale sa'o +/- 0.1mm.

O lea la, o le a le laser die cutting mo tioata?

O le laser o se moli e pei o isi malamalama faʻanatura e tuʻufaʻatasia e ala i le osooso o atoms (mole poʻo ions, ma isi).Ae e ese mai le malamalama masani e fa'alagolago i fa'avevela fa'afuase'i i le ulua'i vaitaimi pu'upu'u.A maeʻa lena, o le faagasologa e matuaʻi fuafuaina e le radiation, o lea o le laser e iai se lanu mama, toetoe lava a leai se faʻaogaina o le itu, maualuga le malosi o le susulu, maualuga le agavaʻa, maualuga maualuga ma tulaga maualuga.

O le tipiina leisa o se laisa leisa emitted mai le laser generator, e ala i le faiga matagaluega fafo, taulai atu i le maualuga o le malosi density o tulaga irradiation ala leisa, vevela leisa e mitiia e le mea workpiece, o le vevela o le mea faigaluega tulai malosi, oo atu i le vevela. , o mea na amata ona faʻafefe ma faia ni pu, faʻatasi ai ma le faʻalava ma le mea faigaluega tulaga faʻatusatusa o le gaioiga, ma mulimuli ane faia le meafaitino e tipi.O faʻasologa o le faʻagasologa (saosaoa tipi, malosi laser, mamafa o le kesi, ma isi) ma le faʻasologa o gaioiga o loʻo pulea e le faʻaogaina o numera, ma o le paʻu i le tipi tipi e feulaina e se kesi fesoasoani i se mamafa.

I le pito i luga 10 gaosi tioata lona lua i Saina,Saida Glasstuʻuina atu i taimi uma le taʻitaʻiga faʻapolofesa ma le vave liliu atu mo a tatou tagata faʻatau


Taimi meli: Aukuso-13-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!