Fa'asilasilaina e Corning le Si'itaga Fa'atauva'a mo Mata'iata Fa'aali

Corning (GLW. US) faasilasila i luga o le upega tafaʻilagi aloaia i le Iuni 22nd o le tau o tioata faʻaaliga o le a siitia moderately i le kuata lona tolu, o le taimi muamua i le tala faasolopito o le laulau ua siitia substrates mo le lua kuata sosoo.E oʻo mai ina ua uma ona faʻasalalau muamua e Corning le faʻatupuina o le tau o mea tioata i le kuata lona lua i le faaiuga o Mati.

Corning Announcement

I luga o mafuaʻaga mo le fetuunaiga o tau, na fai mai ai Corning i se faʻamatalaga e faʻapea, i le taimi umi o le le lava o le ipu tioata, faʻaogaina, malosi, mea mataʻutia ma isi tau o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina, faʻapea foʻi ma pisinisi e masani ona feagai ma faʻafitauli tau.

 

E le gata i lea, o loʻo faʻamoemoeina e Corning le tuʻuina atu o ipu tioata e tumau pea i le kuata o lumanaʻi.Ae o Corning o le a faʻaauau pea ona galulue faʻatasi ma tagata faʻatau e faʻateleina le gaosiga gafatia o mea tioata tioata.

 

Ua lipotia mai e faapea o le substrate tioata e patino i le alamanuia tekinolosi-malosi, e maualuga tele pa puipui i le ulufale atu, meafaigaluega gaosiga manaomia ipu tioata substrate gaosi tutoatasi suesuega ma atinae, o le LCD o loo i ai nei substrate tioata e tele lava tagata sauai fafo e pei o Corning, NEG, Asahi Nitro monopoly, o le vaega o fale gaosi oloa e matua maualalo, ma o le toʻatele o loʻo faʻatumauina i le 8.5 augatupulaga i lalo ifo o le oloa.

Saida Glasstaumafai pea e tuʻuina atu oloa tioata sili ona lelei ma fesoasoani e faʻalauiloa lau maketi.


Taimi meli: Iuni-24-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!