O le a se mea e te iloa e uiga i isi masini lomitusi numera tioata tioata maualuga?

Mai le atinaʻeina o tekinolosi lomitusi silkscreen masani i nai tausaga ua tuanaʻi i le faiga o le lolomiga UV o lomitusi mafolafola UV i tausaga talu ai nei, i le maualuga o le vevela tioata tioata faiga tekinolosi ua aliaʻe i le tausaga talu ai pe lua, o nei tekinolosi lomitusi. ua fa'aaogaina lautele i totonu o le tioata loloto gaosi alamanuia.

UV lomitusi-1 (1)

O mea tioata e masani ona faʻaaogaina i le maketi a Saina ma o se tasi lea o mea faʻaaogaina lautele, pe a maeʻa le gaioiga lona lua, e mafai ona faʻaleleia atili le tau o tioata, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o manaoga tau pisinisi, mai le uluai teuteuga lolomi monochrome i le lolomiga o le UV, o le taimi nei. faagasologa lomitusi tioata ua faia se suiga qualitative.O le lolomiga silkscreen masani o tioata o loʻo i ai le faʻatapulaʻaina o lanu, o le tele o lanu lolomi, o le maualalo o le gaosiga na tupu, ma le faigata o le faia o ipu, lomitusi, lanu faʻatusa, ma isi mea, e manaʻomia le tele o fesoasoani a le tagata ma meafaitino, ma o loʻo iai mea eseese. tikeri o le filogia i le siosiomaga.I lalo o le faʻatonutonuina o le puipuiga o le siosiomaga, ua faʻalauiloaina e le kamupani lomitusi se faiga fou o lomitusi lolomi UV - lolomi faʻasalalau UV;

O le tula'i mai o lomitusi mafolafola UV e suia ai le tele o tekinolosi lomitusi masani, e foia ai le faiga masani lomitusi o faaletonu innate, ona o le uv flat-panel lomitusi uiga e le faatapulaaina mea lomitusi, e mafai ona faaaoga lautele e le gata i le alamanuia gaosi tioata. , ae mafai foi ona faʻaaogaina i teuteuga, fale teuteu, faʻailoga, faʻaaliga faʻaaliga ma isi pisinisi, lolomi faʻasalalau UV o lomitusi CNC komepiuta, faʻafetaui lanu otometi e aunoa ma ni faʻatapulaʻa lanu, se numera tele o ata, faʻasaoina le tele o tau o mea faʻapitoa. , ae ia ogatasi foi ma manaoga faaleatunuu mo le puipuiga o le siosiomaga;, o le faʻaaogaina o le UV mafolafola lolomi lomitusi tioata, i fafo pe a uma se vaitaimi umi o le susulu o le la, acid timu corrosion o le a suia lanu ma pauu ese.

O le tioata Saida o se tagata tomai faapitoa i le gaosiga o tioata e sefulu tausaga, e le gata e mafai ona gaosia tioata siliki-lolomi masani, ae mafai foi ona mauatioata siliki-lolomi vevela maualugamaAG/AR/AFtogafitiga.


Taimi meli: Ian-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!